SAMÜ’de İş Sağlığı ve Güveliği ile Koronavirüs Semineri Verildi

Samsun Üniversitesi Personel Daire Başkanlığınca akademik ve idari personele yönelik Koronavirüsü ile İş Sağlığı ve Güveliği konularında eğitim semineri düzenlendi.
Personel Daire Başkanı Cengiz Çelik’in açılış konuşmasıyla başlayan seminere üniversite bünyesinden görev yapan tüm idari ve akademik personel katılım sağladı.
Kurumdaki hizmetleri daha nitelikli ve verimli noktaya taşımak, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını önlemek, çalışanlar için iş güvenliğini temin etmek amacıyla Canik, Ballıca ve Kavak yerleşkelerinde gerçekleştirilen seminer İşyeri hekimi Dr. Saffet ERTAŞ ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kübra KARACA tarafından verildi.
Üniversite çalışanlarının maruz kalabilecekleri riskler ve tehlikeler, ilk yardım ve acil durumlar, iş sağlığı güvenliğinin temel prensipleri, iş kazaları, meslek hastalıklarının sebepleri ve benzeri konularda üniversite personelinin bilgilendirildiği seminerin sonunda Personel Daire Başkanı Cengiz Çelik tüm personele Katılım Belgesi verileceğini ifade ederek teşekkür etti.

05 Mart 2020