2022/5 Öğretim Elemanı Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları (14 Kasım 2022 tarihli ve 32013 sayılı Resmi Gazete)

Başarılı (Asıl) olarak atanmaya hak kazanan adayların 16 Aralık 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen aşağıda belirtilen evraklarla birlikte kadronun ait olduğu ilgili birime başvurmaları gerekmektedir.

1- Dilekçe
2-Sağlık Raporu  “Görevine engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını” belirtir Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimlerince verilmiş olmalıdır. (Naklen atanacaklar hariç)

*Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Rektörlük Birimi Öğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayın

Mühendislik Fakültesi Öğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayın

İslami İlimler Fakültesi Öğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayın

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayın