2023/2 Öğretim Üyesi Alım İlanı (19 Temmuz 2023 tarihli ve 32253 sayılı Resmi Gazete)

Üniversitemiz akademik birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili Yönetmelik ile Samsun Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri Yönergesi hükümleri çerçevesinde öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Metni ve Kadro Unvanları İçin Tıklayın

Samsun Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrosuna Başvuru Formu İçin Tıklayın

Başvuru formuna ek olarak başvurunuza uygun unvan için “Samsun Üniversitesi Asgari Koşullarının Sağlandığına İlişkin Beyanname ve Başlıca Çalışmalar Formunu” doldurunuz.

Asgari Koşullarının Sağlandığına İlişkin Beyanname ve Başlıca Çalışmalar Formu (Profesör kadrosu atamaları için)

Asgari Koşullarının Sağlandığına İlişkin Beyanname ve Başlıca Çalışmalar Formu (Doçent kadrosu atamaları için)

Asgari Koşullarının Sağlandığına İlişkin Beyanname ve Başlıca Çalışmalar Formu (Doktor Öğretim Üyesi kadrosu atamaları için)

Tüm Adaylar İçin KVKK Aydınlatma Metni  (Önlü arkalı çıktı alınarak doldurulacak.)

19 Temmuz 2023