4/D SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV DUYURUSU

Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sürekli işçi alımı noter kurası ile belirlenen asıl ve yedek adayların başvuru ve değerlendirme süreci tamamlanmış olup, ilan edilen tarihte başvuru şartlarını taşıdığını belgelendiren ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylarla ilgili sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

SÖZLÜ SINAV VE UYGULAMA SINAV TARİHİ ve SINAV HAKKINDA BİLGİ:

SÖZLÜ SINAV VE UYGULAMA SINAV TARİHİ: 24.01.2023    SAAT: 10:00

SÖZLÜ SINAV VE UYGULAMA SINAV YERİ:

Samsun Üniversitesi CANİK Kampüsü Gürgenyatak Mahallesi, Merkez Sokak NO:40-2/1

SÖZLÜ SINAV KONULARI VE PUANI:

Sözlü ve uygulama sınavına katılan adaylar tabloda belirtilen konular ve karşılık gelen puanları üzerinden değerlendirilecektir.

** Adaylar sınava gelirken fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) bulundurmak zorundadır.

Not: 4/D Alımı süreci ile ilgili yapılan her ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca kişilere tebligat yapılmayacaktır.

İlan Olunur.

Bilgi İçin: 0362 313 00 55-1151-1155