Samsun Üniversitesi’nde Proje Yazım Eğitimi Verildi

Üniversitemiz 2022 yılı hizmet içi eğitim planında yer alan ‘Proje Yazım Eğitimi’ 15-16 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin KARİPTAŞ ve Personel Daire Başkanı Cengiz ÇELİK’in katılımlarıyla gerçekleşen programda, açılış konuşmasını yapan Cengiz ÇELİK “Hizmet içi eğitim programlarını düzenleme amacımız; personelimizi alanlarında modern ve güncel bilgilerle donatmak, mesleki bilgi birikimini arttırmak, personele sorumluluklarını hatırlatmak, Üniversitemizin misyon ve vizyonu doğrultusunda nitelikli toplum için nitelikli üniversite hedeflerini yakalamaya çalışmaktır. Bize bu imkanı sağlayan Üniversitemiz Rektörü Prof Dr. Mahmut AYDIN hocamız başta olmak üzere, programın hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin KARİPTAŞ yaptığı konuşmasında “Bu tarz eğitimlerin kendi imkânlarımızla personelimize sunulması çok önemlidir. Bu eğitimlerin kurumumuz ve çalışanlarımıza önemli bir katkı sağlayacağına, personelimizin çağın gerektirdiği donanımları edinerek mesleki bilgi ve becerilerini üste seviyeye taşıyacağına olan inancım tamdır.  Eğitim programının düzenlenmesi ve yürütülmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, herkese başarılar diliyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Cumhur TÜRK, Öğretim Görevlileri Müberra GENÇ ve Emine Özlem DENGİZ tarafından iki gün süreyle teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitim sonrasında düzenlenen sertifikalar, katılımcılara teslim edilecektir.

20 Haziran 2022