Sürekli İşçi Personel Alımı 2. Yedek Aday Duyurusu

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi kapsamında Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sürekli işçi alımı ile ilgili başvuru, değerlendirme, mülakat  ve asıl aday başvuru süreçleri tamamlanmış olup yedek aday sonucu aşağıda belirtilmiştir.

SIRA NO AÇIKLAMA SONUÇ
1 7411.04 – Elektrikçi (Genel) 2. YEDEK ADAY
2 9622.02 – Beden İşçisi (Genel) 1. YEDEK ADAY

Not: Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, adaya ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

YEDEK ADAY MÜRACAATI:

Başlangıç        : 08 Aralık 2021 Çarşamba (Mesai başlangıcı)

Bitiş                   : 14 Aralık 2021 Salı (Mesai bitimi)

Yedek Adayın Müracaatında Teslim Etmesi Gereken Belgeler:

1. Tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık raporu (Elektrikçi/Beden İşçisi kadrosunda görev yapabilir ifadesinin yer aldığı en az 5 hekim onayı içerir)
  2. “Görevine engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını” belirtir Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimlerince verilmiş sağlık raporu.
  3. Son 1 yılı gösterir ikametgah belgesi

YERLEŞTİRME İŞLEMİ:

• Yedek olarak ilan edilen adayın, müracaat başlangıç-bitiş tarihleri içerisinde yukarıda belirtilen asıl evraklarla birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • İlan edildiği halde süresi içerisinde istenen evraklarla müracaat etmeyen ve ilanda belirtilen şartları taşımadığı tespit edilen (Bu durumda aday hakkında yapılan tüm işlemler iptal edilerek yasal takibat başlatılacaktır.) yedek aday yerine sırasıyla diğer yedek aday çağrılacaktır.

Diğer Hususlar;

Duyuruda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

İlan olunur.

07 Aralık 2021