Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınavına Katılacak Aday Listesi

4/D Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınavına Katılacak Aday Listesi

Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sürekli işçi alımı noter kurası ile belirlenen asıl ve yedek adayların başvuru ve değerlendirme süreci tamamlanmış olup, ilan edilen tarihte başvuru şartlarını taşıdığını belgelendiren ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylarla ilgili sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

Sözlü ve Uygulama Sınavına katılmaya hak kazanan adaylar için Tıklayınız.

* Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

SÖZLÜ SINAV VE UYGULAMA SINAV TARİHİ:     11.11.2021      SAAT: 10:00

SÖZLÜ SINAV VE UYGULAMA SINAV YERİ:          BALLICA KAMPÜSÜ

İstiklal Mah. Tekel Cad. No: 2 Ballıca Kampüsü Ondokuzmayıs/SAMSUN (Konum için tıklayınız.)

SÖZLÜ SINAV KONULARI VE PUANI:

Sözlü ve uygulama sınavına katılan adaylar tabloda belirtilen konular ve karşılık gelen puanları üzerinden değerlendirilecektir.

SIRA NO KONULAR PUAN DEĞERİ
1 Genel Kültür             25
2 Temsil, İletişim Becerisi             25
3 Alan Bilgisi ve Uygulama             50

** Adaylar sınava gelirken yanlarında fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) bulundurmak zorundadır.

Not:    Ballıca Yerleşkesine OMÜ/Batı Garajı (Bafra Garajı)’ndan aşağıda yer alan saatlerde kalkan araçlar ile ulaşım sağlanabilir. Ulaşım için tıklayınız

Engiz Sahil Dolmuş Hattı:
Kalkış ve Güzergah-1: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Altı – Engiz – Samsun Üniversitesi
Kalkış ve Güzergah-2: Ondokuz Mayıs Kaymakamlık Karşısı – Samsun Üniversitesi

Engiz Sahil Dolmuş Hattı : 0362 511 28 50