Sürekli İşçi Personel Alımı İlan Sonucu

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi kapsamında Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sürekli işçi alımı ile ilgili başvuru, değerlendirme ve mülakat  süreçleri tamamlanmış olup sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

Sonuçlar için tıklayınız.

Not: Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

ASIL ADAYLARIN MÜRACAATLARI:

Başlangıç        : 27 Ocak 2023 Cuma (Mesai başlangıcı)

Bitiş                   : 06 Şubat 2023 Pazartesi (Mesai bitimi)

Asıl Adayların Müracaatlarında Teslim Etmesi Gereken Belgeler:

1- Dilekçe (Kurumdan başvuru sırasında temin edilecek),
2- Askerlik ile ilişiği olmadığına dair Tecil/Terhis belgesi
3- Sağlık Raporu

1. “Görevine engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını” belirtir Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimlerince verilmiş sağlık raporu.
  2. Üniversitemiz tüm birimlerinde açık ve kapalı alanlarda çalışmasına engel sağlık sorunu olmadığına ilişkin tam teşekküllü bir “Sağlık Kuruluşu”ndan alınacak sağlık raporu.

4- Son 1 yılı gösterir ikametgah belgesi.

YERLEŞTİRME İŞLEMİ:

• Asıl olarak ilan edilen adayın, müracaat başlangıç-bitiş tarihleri içerisinde yukarıda belirtilen asıl evraklarla birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

B) Diğer Hususlar;

Duyuruda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

İlan olunur.

26 Ocak 2023