2023/5 Öğretim Elemanı Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları (18 Aralık 2023 tarihli ve 32403 sayılı Resmi Gazete)

Kazandı (Asıl) olarak atanmaya hak kazanan adayların 22.01.2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar şahsen aşağıda belirtilen evraklarla birlikte kadronun ait olduğu ilgili birime başvurmaları gerekmektedir.

1- Dilekçe
2-Sağlık Raporu  “Görevine engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını” belirtir Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimlerince verilmiş olmalıdır. (Naklen atanacaklar hariç)

*Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Rektörlük Birimi Öğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayın

Kavak Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayın

Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayın

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı Nihai Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayın